fbpx
Voorbeeld barbecue opstelling voor bedrijfs feest bruiloft of jubileum

Pop-up Barbecue

De Vlammende Chef neemt zijn eigen pop-up barbecue winkel mee naar jouw tuin. Een opstelling met een offset smoker, keramische barbecue en de driepoot zorgen voor een sfeervol geheel. Of je nu een kleine of een grote tuin hebt, de Vlammende Chef kan zijn barbecue stand aan iedere wens aanpassen.

Bedrijfs barbecue

Wil je eens iets anders op het jaarlijkse bedrijfsuitje. De Vlammende Chef kan een vurige culinaire beleving verzorgen. Er wordt met echt vuur gewerkt aan smakelijke culinaire gerechten. Waarbij de meegebrachte barbecues de aandacht zullen trekken van de gasten. Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Sfeer impressie voor een bruiloft

Bruiloft

Voor je bruiloft wil je natuurlijk iets speciaals niet de standaard catering maar iets waar je aan terug kunt denken. Wij verzorgen een vurige culinaire beleving. Een met echt vuur bereid culinair diner op jullie speciale dag. Dit kan in verschillende stijlen denk aan het familiediner met een opgedekte tafel en de gerechten geserveerd op robuuste houten planken, Buffetvorm of walking diner. Willen jullie echt iets speciaals dan kun je denken aan een varken aan het spit, hele gerookte zalm. Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

collage van barbecue opstelling en warm gerookte zalm

Familie BBQ

Voor een barbecue met je familie of vrienden wil je natuurlijk iets speciaals niet de standaard catering maar iets waar je aan terug kunt denken. Wij verzorgen een vurige culinaire beleving. Een met echt vuur bereid culinair diner op jullie vrienden dag. Dit kan in verschillende stijlen denk aan het familiediner met een opgedekte tafel en de gerechten geserveerd op robuuste houten planken, Buffetvorm of walking diner. Willen jullie echt iets speciaals dan kun je denken aan een varken aan het spit, hele gerookte zalm. Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

vurige show met een varken aan het spit of andere grote stukken vlees

Heel varken aan het spit

Willen jullie echt iets speciaals Denk dan aan een heel varken aan het spit, hele porchetta hele gerookte zalmen  Ben je nieuwsgierig geworden neem dan contact op voor de mogelijkheden.