fbpx
Zalm gerookt op cederhoutenplank geserveerd tijdens een bbq diner

Feestelijke BBQ

Wil je een tuinfeest met barbecue diner geven voor familie, vrienden of collega’s? Laat de Vlammende Chef het culinaire deel van jouw tuinfeest verzorgen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten met je gasten. Of je nu liefhebber bent van vlees, vis of vegetarische gerechten, dit is allemaal mogelijk van de barbecue. Denk aan een barbecue in walking diner style. Laat je gasten verrassen door de kleine culinaire gerechten van de barbecue.

Pop-up Barbecue

De Vlammende Chef neemt zijn eigen pop-up barbecue winkel mee naar jouw tuin. Een opstelling met een offset smoker, keramische barbecue en de driepoot zorgen voor een sfeervol geheel. Of je nu een kleine of een grote tuin hebt, de Vlammende Chef kan zijn barbecue stand aan iedere wens aanpassen.

Tuin barbecue

 

Om je een idee te geven wat de mogelijkheden zijn hebben wij een assortiment samengesteld waar we een keuze uit kunnen maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om met verschillende thema’s te werken. denk dan aan Food truck met street food of buitenkeuken met Italiaans georiënteerde gerechten waarbij alle gerechten worden bereid op de meegebrachte barbecue’s zoals een keramische barbecue, offset smoker en een schommel barbecue (driepoot).

 

Bij de prijs van de barbecue zijn inbegrepen, servies, disposables, servetten op en afbouw van de vuurplaats / buitenkeuken dus na een barbecue geen afwas

barbeque kipspiezen met gado gado
Barbecue style Caesar salade, Tante Door kippendijenvlees, ei, Caesar dressing, little gem, tomaat, parmezaanse kaas

Beef Burger van Rijnlander rund, burger broodje, cheddar, burger relish, augurk.

12 uur gegaarde pulled pork, zoetzuur van rode kool, bbq bun, barbecue saus.

Slagers hot dog, bbq broodje, zuurkool, krokante uitjes, mosterd saus, augurk
 
Low and slow gegaarde tri tip met chimichurri saus
 
Barbecue style Caesar salade, Tante Door kippendijenvlees, ei, Caesar dressing, little gem, tomaat, parmezaanse kaas.
 
Beef burger van het Rijnlander rund, burger broodje, cheddar, burger relish, augurk.
 
Low and slow gegaarde runder picanha, chimichurri saus, gegrilde groenten
 
Low and slow Sticky spareribs van het Rijnlander varken met cole slaw.
 
Hele zijde zalm gerookt op een cederhouten plank, oosterse lak, wakame.
Hele forel gerookt met hooi op een kamado
Low and slow gegaarde short ribs vanaf een smoker
Vuurplaats in de tuin voor een barbecue tuin diner

  • Standaard serveren we boerenbrood met een lekkere dip, denk aan aioli en olijven tapenade, vooraf en tijdens de barbecue.

  • Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een gerecht van het spit aan het menu toevoegen, denk dan aan een gemarineerde
  • Tante door kip van het spit, porchettta (Italiaans wijze bereid buikspek) of misschien zelfs             een speenvarken aan het spit.

Uiteraard is een dessert (van de barbecue) ook mogelijk.                           

BBQ in tijden van Corona

Om ervoor te zorgen dat we rekening kunnen houden met de RIVM richtlijnen presenteer ik de barbecue in walking diner style. Dit houd in dat ik de gerechten op borden neerzet op een buffettafel en de gast dit zelf van het buffet kan pakken. Hiermee zorgen we ervoor dat de gasten niet allemaal dezelfde tang vastpakken en iedereen afstand kan houden.