BBQ Masterclass
Je hebt een mooie barbecue in de tuin staan, maar wilt meer weten over de mogelijkheden ofbereidingswijzen van vlees, vis en of groenten. Of je twijfelt nog over deaanschaf van een barbecue. Dan is een barbecue masterclass echt iets voor jou.Samen met anderebarbecue liefhebbers gaan we aan de slag met verschillende barbeques.Je krijgt uitleg overde werking van de verschillende BBQ’s denk dan aan een Offset smoker, KettleBBQ, Kamado (Bastard) en de Driepoot. We beginnen bij het begin met de uitlegover het aansteken. Als de BBQ’s branden gaan we natuurlijk een aantalgerechten maken en proeven. Het menu bestaat onder meer uit zelf roken van vis,zelf gehakt draaien, bereiden van groentegarnituur en nog een aantal items. DeMasterclass door de Vlammende Chef is geschikt voor de beginnende barbecueërmaar ook voor de wat gevorderde barbecueër.Heb je interesse,
De workshop is ook prima geschikt voor een bedrijfsuitje of vriendenavond.
Informatie over BBQ
Workshop
Wat gaan we doen:
- Uitleg soorten houtskool, briketten, soorten
rookhout en waar steek je het mee aan .
- Welke bereidingswijzen zijn er voor de BBQ en
wat heb je daarvoor nodig.
- Temperatuur beheersen, roken op de kettle.
- Dan gaan we een 5 gangen menu bereiden, met
gebruik van verschillende technieken.
- Totale duur van de workshop zal rond de 4 uur
zijn.
- Minimale aantal personen voor de workshop
bedraagt 10 personen.
Wat staat er zoal op het menu
Mediteraanse bavette roll
Hele zalm zijde gerookt
Chili con carne smoked tortilla chips
Surf & Turf Burger op een brioche broodje
Cheesy Chicken
Tex mex BBQ smoked turkey breast
Pulled Chicken, Chipotle saus.
Churrasco style picanha fajita´s
Geroosterde ananas met kokos en rum