fbpx

Barbecue Masterclass. In deze workshop die interessant is voor de beginnende maar ook iets gevorderde barbecueer, gaan we met verschillende technieken en materiaal aan het werk, denk aan keramische bbq, offset smoker vuurschaal en een asado.

Workshop met wild. Wild (in het seizoen) vanaf 15 oktober is het wild seizoen geopend en kunnen we beginnen.

Workshop Het varken (van kop tot . . . . ). We gaan een varken opdelen in verschillende onderdelen, met natuurlijk uitleg wat kun je met die stukken doen, jullie gaan snijden, bereiden en proeven.

Workshop worst maken. Heb je altijd al willen weten hoe je zelf verse worst kunt maken. Met deze workshop krijg je uitleg over de te gebruiken materialen en technieken je gaat zelf verse worsten maken, proeven en natuurlijk ook wat om mee te nemen.

Vegetarische Barbecue. niet alleen vlees en vis maar ook groenten kunnen prima bereid worden op een barbecue. In deze workshop gaan we lekkere vegetarische gerechten bereiden op verschillende soorten barbecue’s

 

 

 

 

 

 

Barbecue Masterclass

U heeft een mooie barbecue in de tuin staan, maar wilt meer weten over de mogelijkheden of bereidingswijzen van vlees, vis en groenten. Twijfelt u nog over de aanschaf van een barbecue. Dan is de barbecue masterclass echt iets voor u.

Samen met andere barbecue liefhebbers gaat u aan de slag met verschillende barbecues.

Informatie over de kookworkshop.

U krijgt uitleg over de werking van de verschillende BBQ’s denk dan aan een Offset smoker, Kettle BBQ, Kamado (Bastard) en de Driepoot. We beginnen bij het begin met uitleg over brandstoffen en het aansteken. Als de BBQ’s branden gaan we natuurlijk een aantal gerechten maken en proeven. Het menu bestaat onder meer uit roken van vis, gehakt draaien, bereiden van groenten garnituur en nog een aantal items. De Masterclass door de Vlammende Chef is geschikt voor de beginnende barbecueër maar ook voor de wat gevorderde barbecueër.

Is uw interesse gewekt voor een van de kookworkshops neem dan nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

.