Tuinfeest met barbecue diner

Barbecue voor de ondernemersvereniging

Feestelijke BBQ

Wil je een tuinfeest met barbecuediner geven voor familie, vrienden of collega’s? Laat de Vlammende Chef het culinaire deel van jouw tuinfeest verzorgen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten met je gasten. Of je nu liefhebber bent van vlees, vis of vegetarische gerechten, dit is allemaal mogelijk van de barbecue. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue in walking diner style. Laat je gasten verrassen door de kleine culinaire gerechten van de barbecue.

Pop-up Barbecue

De Vlammende Chef neemt zijn eigen pop-up barbecue winkel mee naar jouw tuin. Een opstelling met een smoker, keramische barbecue en de asado tafel zorgen voor een sfeervol geheel. Of je nu een kleine of een grote tuin hebt, de Vlammende Chef kan zijn barbecue stand aan iedere wens aanpassen.

Tuin barbecue

 

Om je een idee te geven wat de mogelijkheden zijn hebben wij een assortiment samengesteld waar we een keuze uit kunnen maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om met verschillende thema’s te werken. denk dan aan Food truck met street food of buitenkeuken met Italiaans georiënteerde gerechten waarbij alle gerechten worden bereid op de meegebrachte barbecue’s zoals een keramische barbecue, offset smoker, vuurtafel (asado) en misschien een schommel barbecue (driepoot).

 

Bij de prijs van de barbecue zijn inbegrepen, servies, disposables, servetten op en afbouw van de vuurplaats / buitenkeuken dus na een barbecue geen afwas.

barbeque kipspiezen met gado gado
Broodje 100 % Rijnlander runderburger, burger relish, cheddar kaas, augurk, sla.
 
Boneless poussin (kleine kip) met gepofte prei en oosterse lak.
 

Steamed bun met 12 uur low and slow gegaarde pulled pork van het Rijnlander varken, barbecue saus.

 
Gegrilde halve kreeft, gemarineerde jonge spinazie, mayonaise met gerookte olijfolie.

Caesar salade met een barbecue twist, Tante Door kippendijenvlees,

Little gem, parmezaan, mini pomodori tomaat, Caesar dressing.

 

Surf & turf van picanha (staartstuk) en Gamba spies, groente garnituur,

chimichurri saus.

 

Gepofte groenten
Asperge surf en turf met Pata Negra ham en gamba's

  • Standaard serveren we boerenbrood met een lekkere dip, denk aan aioli en olijven tapenade, vooraf en tijdens de barbecue.

  • Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een gerecht van het spit aan het menu toevoegen, denk dan aan een gemarineerde
  • Tante door kip van het spit, porchettta (Italiaans wijze bereid buikspek) of misschien zelfs             een speenvarken aan het spit.

Uiteraard is een dessert (van de barbecue) ook mogelijk.                           

BBQ in tijden van Corona

Om ervoor te zorgen dat we rekening kunnen houden met de RIVM richtlijnen presenteer ik de barbecue in walking diner style. Dit houd in dat ik de gerechten op borden neerzet op een buffettafel en de gast dit zelf van het buffet kan pakken. Hiermee zorgen we ervoor dat de gasten niet allemaal dezelfde tang vastpakken en iedereen afstand kan houden.